Tarih: 21.08.2023 17:24

KÜTAHYA'DA TAEKWONDO MİNİKLER VE ÜMİTLER İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

KÜTAHYA'DA TAEKWONDO MİNİKLER VE ÜMİTLER İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI

 

Kütahya Taekwondo İl Temsilciliğince, ,Kütahya'da bulunan spor kulüplerinin katılımı ile  20 Ağustos 2023 tarihinde Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda Taekwondo il seçmeleri yapıldı.

Kütahya Taekwondo İl Temsilcisi Murat Fazıl AKKOÇ il birinciliği ile ilgili; Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası ve Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonasına ilimizden katılacak sporcuların belirlenmesi için il seçmelerinin yapıldığını söyledi. 

Çok yoğun bir katılım olduğunu sporcularımızın seçmelere iyi hazırlandıklarını, morallerinin iyi olduğunu, ilimizde bulunan tüm velilere seslenerek; “çocuklarını bizim 

Minikler Taekwondo Türkiye şampiyonasının 5 Eylül 2023 tarihinde Sivas ilinde, Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonasının 17 – 21 Eylül 2023 tarihlerinde Erzurum ilinde gerçekleşeceğini belirtti.

 “Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmek için 20 Ağustos 2023 tarihinde Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda il merkezimizden ve ilçelerimizden gelerek ter döken tüm sporcularımı kutluyorum. Kütahya’mızı Sivas ve Erzurum’ da en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.

Yarışmaya sporcuları ile katılım sağlayan tüm kulüplerimizi, antrenörlerimizi kutluyorum, teşekkür ediyorum. Aynı zamanda yarışmayı yöneten Hakemlerimize, velilerimize, salondaki görevlilere ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzden yarışmalara verilen destekten dolayı teşekkür ediyorum.

İl Temsilcisi AKKOÇ: “Tüm hemşerilerimize sesleniyorum, çocuklarınız sporla tanıştıralım. Gelin her yaş grubunun yapabileceği Taekwondo muzun kapıları hepimize açık.

Spor sağlıktır, özgüvendir, zamanı değerlendirmektir, iyi arkadaştır, kötülüklerden uzaklaşmaktır, mutluluktur” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —